Site Loader

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Constructeur uit de omgeving van Vlaardingen die toe is aan een een tweede of derde stap in zijn of haar carrière!


Organisatie

Bij onze relatie is bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Voor hen is bouwen het realiseren van dromen en ambities, nu en in de toekomst. De combinatie van de bijzondere bouwprojecten en de ontwikkelingen binnen de organisatie bieden ook perfecte kansen voor jouw professionele toekomst!

Functie

Als Constructeur ben je verantwoordelijk voor de constructieve berekeningen en uitwerkingen van één of meerdere projecten op basis van de geldende normen en richtlijnen. Hierbij houd je rekening met de uitgangspunten van de opdracht en optimalisaties. Op de afdeling werken circa 15 collega’s, bestaande uit modelleurs en constructeurs. Samen met de project engineers en allround modelleurs zorg je voor het constructief uitwerken van verschillende projecten.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je onder andere over: HBO Bouwkunde (constructief) of gelijkwaardig afgestudeerd; Interesse voor beton constructies en prefab’; Bekend zijn met EEM pakket(ten) en/of andere rekensoftware; Je werkt gestructureerd en nauwkeurig; Een goed beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift); Woonachtig in de omgeving van Rotterdam / Vlaardingen

Aanbod

Mogelijkheid tot vast dienstverband bij de opdrachtgever; Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, salarisindicatie Bruto per maand € 2700,- / € 3900,- afhankelijk van ervaring en opleiding; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; Studiebudget en/of opleidingsbudget; Vaste onkostenregeling en/of reiskostenvergoeding (het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid); Veel vrije tijd / vakantiedagen; Begeleiding en carrière advies; Pensioenregeling; Flexibele werktijden en mogelijkheid om thuis te werken in overleg; Goede doorgroeimogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Johan de Vries +31(0)85 743 04 50

Sollicitatie

Johan de Vries +31(0)85 743 04 50

Post Author: Roos Recruiter