Marketeer (Senior & Allround) – Bunnik

Introductie

Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij geen keuzestress hoeft te hebben, omdat jij alles leuk vindt op marketing gebied? Dan is dit de functie voor jou! Bij onze opdrachtgever in Ridderkerk, zijn wij op zoek naar een allround senior marketeer voor 40 uur per week.

Organisatie

Vanuit ons kantoor in Ridderkerk bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder functieniveau in heel Nederland. Door onze specialisatie in finance & office hebben wij hierin een groot netwerk en een breed scala aan vacatures. Door te solliciteren via van nes + plaisier, heb je een voorsprong op de concurrentie. Wij sturen namelijk niet alleen jouw CV, maar vertellen ook wie jij bent en waarom jij geschikt bent voor de vacature. Daarnaast kennen wij onze opdrachtgevers goed en geven jou dus waardevolle informatie over het bedrijf die een directe sollicitant niet heeft. Ook zullen wij altijd kijken of er nog andere vacatures bij jou kunnen passen (ook vacatures die niet online staan). Door één sollicitatie te versturen, solliciteer je dus eigenlijk op veel meer functies. Mits je dit uiteraard zelf wilt.


Functie

Jij bent een creatieve strateeg, denker en doener. Je begint bij het begin: het ontwikkelen van de marketingstrategie. Vervolgens weet jij deze strategie op te knippen in deelplannen en concrete acties. Daarnaast ben jij niet te beroerd om deze acties ook zelf uit te voeren. Voor deze functie is een grote mate van zelfstandigheid nodig, want je takenpakket staat niet vast: deze creëer je zelf. Na enkele maanden zal jij samen met de HR adviseur en Sales manager een collega aan jouw marketingteam toevoegen. Deze collega zal jou gaan versterken op de punten waar jij dit nodig hebt.

Jouw nieuwe uitdaging op marketing gebied begint in Ridderkerk. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de verkoop en lease van hoogwerkers. De afzetmarkt bestaat uit meerdere landen in Europa, maar daarnaast ook steeds meer klanten buiten Europa. Er staan veel veranderingen op de planning en zij zoeken dan ook naar iemand die hen zowel strategisch als operationeel kan versterken. Ook een verhuizing in de richting van de Hoeksche Waard in combinatie met een naamsverandering staan in 2020 op de planning.


Functie-eisen

Minimaal 5 jaar werkervaring binnen een zelfstandige allround marketing functie;

Een grote mate van zelfstandigheid, assertiviteit en creativiteit;

Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van marketing, commerciële economie of communicatie;

Je bent commercieel en gelooft in de intensieve samenwerking tussen marketing en sales;

Je hebt zeer brede kennis en interesse op marketing gebied;

Een flinke dosis lef.

Aanbod

Een zeer uitdagende functie waarbij operatie en strategie dwars door elkaar heen lopen;

Oog op een vast dienstverband;

Salaris tussen de €3.300,- en €4.000,- bruto afhankelijk van jouw ervaring en opleiding;

Jaarlijkse winstafhankelijke bonus;

Werktijden van 08.00 uur tot 16.30 uur;

Allereerst 25 vrije dagen, bij indiensttreding bij de opdrachtgever 30 vrije dagen;

Een baan binnen een groeiende internationale organisatie, die continu in ontwikkeling is;

Volop ontwikkelingsmogelijkheden;

Reiskostenvergoeding;

Informele werksfeer, elke dag vers fruit en regelmatig leuke uitjes.

Inlichtingen

Riet Kroeter 015-2682560

Sollicitatie

Riet Kroeter 015-2682560

mei 08, 2019 in Financieel - nl, Vacatures - nl

Tags: , , ,

Comments are closed.