4.  Eigen formulieren

  1. Maak onbeperkt sollicitatieformulieren aan.
  2. Maak gerichte formulieren aan, voor Gerichte sollicitatie, Open sollicitatie, etc…
  3. Bepaal zelf welke velden worden getoond en welke verplicht zijn.
  4. Je kunt een nieuw formulier aanmaken en deze aan de gewenste Job source feed koppelen. Voor elk formulier kun je de velden synchroniseren met Carerix. Elk formulier kun je zelf samenstellen door de gewenste velden aan of uit te vinken. Bekijk de mogelijke velden van het Sollicitatieformulier
Voor elk formulier zijn de volgende functies beschikbaar:
  • Inlogmogelijkheden (hiervoor is ook een widget beschikbaar)
  • Validatie geboortedatum
  • Akkoord voorwaarden (tekst of link naar pagina)
  • Captcha (sollicitatieformulier, Job Alert)
  • Een custom bevestigingstekst, een bedankpagina of custom url na het insturen van het sollicitatieformulier. Een bedankpagina kun je in Google Analytics meten. (een eigen bevestigingstekst of Bevestigingspagina maken)
 
U roept het sollicitatieformulier aan met behulp van deze shortcode: [cx-open-application openFormID="ID"] (vervang de gedachtestreepjes door een underscore! ID is het ID nummer van het Application form) [cx_open application openFormID=”1″] Je kunt een nieuw formulier aanmaken en deze aan de gewenste Job source feed koppelen. Voor elk formulier kun je de velden synchroniseren met Carerix. Elk formulier kun je zelf samenstellen door de gewenste velden aan of uit te vinken.   Sollicitatie formulier   Je kunt een nieuw formulier maken voor Open Sollicitatie. Na het opslaan zie je een shortcode (in de rode balk) die je overal op de website kunt gebruiken. U kunt de functiegroep ook van te voren invullen, bijvoorbeeld voor ZZP’ers met een bepaald vakgebied. Gebruik daartoe de shortcode en parameters als volgt:
[ cx_open_application openFormID="5" function="1587" businessline="3" ]
(vervang de gedachtestreepjes door een underscore!)

This post is also available in: enEnglishdeDeutsch