Site Loader

Introductie

Heb je ervaring als constructeur en wil je werken aan de diverse projecten in de utiliteitsbouw? Voor een goede relatie zijn we op zoek naar een junior constructeur.

Organisatie

Onze relatie is een modern bedrijf uit de omgeving Dordrecht, gebouwd op ervaring en traditie. De organisatie is gespecialiseerd in de Woning- en Utiliteitsbouw. Projecten waar zij zich dagelijks mee bezig houden zijn divers, de projecten variëren van op opzichzelfstaande objecten tot hele woonwijken.

Functie

Als constructeur werk je zelfstandig en maak je deel uit van een team van 5 collega’s. In de functie maak je tekeningen op basis van een bouwkundig ontwerp en maak je uitvoeringstekeningen. In de functie heb je contact met de opdrachtgever, een oplossingsgerichte houding is dan ook gewenst. Het is van belang dat je jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken en openstaat om collega’s te helpen waar nodig.

Functie-eisen

Als constructeur beschik je o.a. over: Een afgeronde relevante opleiding op mbo- of hbo-niveau; Je hebt minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie; Je kunt goed samenwerken in een platte organisatie; Je bent positief ingesteld.

Aanbod

Jouw arbeidsvoorwaarden zien er als volgt uit: Een goed salaris afhankelijk van ervaring en opleiding; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; Studiebudget en/of opleidingsbudget; Pensioenregeling; Flexibele werktijden in overleg;

Inlichtingen

Pieter Kemper 085-7430450

Sollicitatie

Pieter Kemper 085-7430450

Post Author: Demo